Afbeeldingsresultaat voor voeten

Voetreflextherapie
Wat is Voetreflextherapie?
Voetreflexologie is een westerse natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is. Voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen – reflexzones – op de voeten. De energiedoorstroming in ons lichaam is de basis van onze gezondheid. Als die wordt geblokkeerd, raken we uit balans, krijgen we klachten en kunnen we ziek worden. Bij mijn therapie combineer ik de westerse voetreflexmethodiek met de Chinese Chinflex® voetreflexmassage.

Wat is Chinflex®?
Deze massage is gebaseerd op de 4.000 jaar oude Chinese voetmassageprincipes en combineert twee systemen in één behandeling. Enerzijds masseer ik de reflexzones, die bepaalde organen bespiegelen. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding in de organen zodat ze beter functioneren. Anderzijds masseer ik de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën. Door deze combinatie behandel ik klachten breder en effectiever. Uw lichaam kan zo het natuurlijke evenwicht herstellen en zichzelf genezen. Ieder mens is uniek. Daarom ontvangen geen twee mensen dezelfde behandeling, hoe overeenkomstig hun klachten ook zijn.

Aanvulling op reguliere geneeskunde
Als het lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen klachten ontstaan. Voeding, stress, hormonen en/of emoties zijn hiervan de oorzaak. De reguliere geneeskunde werkt alleen klachtgericht, terwijl voetreflextherapie zogezegd ook de oorzaak van de klacht achterhaalt. Het vult de reguliere geneeskunde daarom prima aan en kan gelijktijdig worden ingezet.

Veilig en voor iedereen
Voetreflextherapie is voor iedereen geschikt. Het is een veilige geneeswijze voor talloze lichamelijke klachten en werkt ook preventief. Na de behandeling voelt u zich goed en ontspannen. Het wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekering bij een aanvullende verzekering. Behandelingen gaan niet van uw eigen risico af.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search